- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
adamssss
üzenetére
"csak igy ne jelentsuk ki hogy az alkalmi jatekosnak jo az lcd mert ugy is igenytelen..."
Még mindig nem értitek, hogy mit akarok mondani. Abszolút semmi gond nincs az LCD-vel. Én pont azt mondom hogy teljesen rendben van játékra az LCD ha nem tök sötétben játszik az ember. Nem értem hogy következtettél erre.
Miért lenne igénytelen az ember ha LCD-t használ? Én magam is használok LCD tévét OLED mellett, nincs gond vele. Mindent a helyén kell kezelni.Csak megsúgom, hogy az emberek 70-80%-a LCD-t használ, akkor ők igénytelenek? Te miről beszélsz ember?

Hiába preferálom az OLED-et, attól még vannak nagyon jó és használható LCD kijelzők is legyen az tévé vagy monitor.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Óraátállítás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kés topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miért lenne igénytelen az ember ha LCD-t használ? Én magam is használok LCD tévét OLED mellett, nincs gond vele. Mindent a helyén kell kezelni.
Vhiktor