Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorgi Kormi
senior tag
Egy normàlis családban meg szokták beszélni a "költségvetést" érintő relatíve nagyobb kiadásokat és a lakberendezési szempontokat is figyelembe kell venni .Amíg egyedülálló voltam(az már igen csak régen volt) technikai eszközök vételénél maximum a bratyómmal konzultáltam és a pénztárcámmal, mi nagy hifi rajongók voltunk( sajnos főleg csak álmodoztunk jobb cuccokról) egy két dolgot ő "épített" meg pl.:erősítőt. Én még" csorgó nyállal "néztem a dollárboltban (1988) a sony trinitron 100 hz-es 72cm -és tévéjét , ami akkoriban az egyik legjobb tévé volt ebben a méretben. Szóval amikor az ember családapaként és férjként gondolkodik minden más , mint amikor szingli. U.i : Ezek a 400 -600 ezer forintok amibe ezek a jobb tévék kerülnek ( vagy 1 milla + x ezer) relatív nagy összegek , de egy kb 10 éves három betűs bajor x3-as komolyabb szervíze kb. annyi mint az lg 65 c9 ára./ van a rokonságban autószerelő , ezért tudom/
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor