Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- potyautas: Felkonf.
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
renatto
üzenetére
Igen tinting a helyes kifejeztés. Csak aki látja,foltnak nevezi vagy nekem is annak tűnik. Az enyémen én homogénebbnek láttam,mint amit itt linkeltek képeket. De ha ez nem jellemző minden panelra akkor megint más.
Őt sem értem,ha látta,hogy milyen az OLED,meg a Q70. Van pénze is akkor miért gondolkozik rajta?
Ő látott kontrasztos képet,még sem volt meggyőzödve hogy annyira jó. Ez nem evidens. De ha egy John Wicket látna a két tévén akkor nem lenne kérdése.
krx21: Qled-estől Qled-es minőségű hsz. Ezen miért kell meglepődnöd? Nem tudom mi a bajod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ő látott kontrasztos képet,még sem volt meggyőzödve hogy annyira jó. Ez nem evidens. De ha egy John Wicket látna a két tévén akkor nem lenne kérdése.
Vhiktor