- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
renatto
üzenetére
Igen tinting a helyes kifejeztés. Csak aki látja,foltnak nevezi vagy nekem is annak tűnik. Az enyémen én homogénebbnek láttam,mint amit itt linkeltek képeket. De ha ez nem jellemző minden panelra akkor megint más.
Őt sem értem,ha látta,hogy milyen az OLED,meg a Q70. Van pénze is akkor miért gondolkozik rajta?
Ő látott kontrasztos képet,még sem volt meggyőzödve hogy annyira jó. Ez nem evidens. De ha egy John Wicket látna a két tévén akkor nem lenne kérdése.
krx21: Qled-estől Qled-es minőségű hsz. Ezen miért kell meglepődnöd? Nem tudom mi a bajod
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ő látott kontrasztos képet,még sem volt meggyőzödve hogy annyira jó. Ez nem evidens. De ha egy John Wicket látna a két tévén akkor nem lenne kérdése.
Vhiktor