- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Most jutott eszembe, ezt levásárlásnak hívják, amiről külön cikk is volt, hogy ez teljesen szabálytalan. Csak sajnos már nem él az oldal.
AL egyébként mi volt a hiba?
Csak a szerviztől vagy a Panasonictól is kérdezted. Lehet megemlíthetnéd, hogy ha ráderőszakolják, elfogadod a cserét de te pénzvisszafizetést szeretnél kérni és panaszt teszel.
Sajnos úgy tudom, az a gond, miután megszűnt a Fogyasztóvédelmi Hatóság, Kormányhivatalok kezelik a panaszokat, de ők nem hatóság, így bíróságra kell vinni az ügyet.Valaki ismeri a ezt az Online vitarendezés oldalt? Lehet pont erre találták ki. Persze ha az olyan mint a Békéltető Testület, akkor továbbra is marad a bíróság.
Lehet mégis Oled TV-t kell vennem, mert otthon áll a bál, hogy oldalról fakó a TV. Hiába magyarázom, hogy a VA Direkt LED a legjobb LCD technika, kontraszt szempontjából, feleségemet nem érdekli. És őszintén szólva tényleg sz@r oldalról. Én nem tudok/szeretnék vasalni
, így lehet TV csere lesz. 55" LG C9-et vennék. Még gondolkodtam a Pana 55GZ950E-n az 5 év garancia miatt.
Abba viszont nem szeretnék belefutni, hogy az Oleddel, meg az lesz a gond, hogy 4K-n rosszabb az SD, FHD TV adások képe, mint az FHD TV-n.
Valaki töltse már le, legyen szíves a hozzászólás alján lévő linkről a videót, és vegye fel akár telefonos kamerával. FHD TV-n ilyen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, így lehet TV csere lesz. 55" LG C9-et vennék. Még gondolkodtam a Pana 55GZ950E-n az 5 év garancia miatt.
Vhiktor