Hirdetés
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
Strezi
üzenetére
Miért is szánalmas? Nem 5.000 forintról van szó, inkább úgy fogalmaznék, hogy nem tudja elhatározni mi legyen. Nem kell ennyire degradálni valakit csak azért mert határozatlan.
Nem mindenki cserél évente TV-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#33234) daneel_hu Elég egyértelmű, hogy nem volt még dolgod Ambilighttal és ezért vagy ilyen elfogult, én esetemben 3 ilyen TV készülékem is volt. Tudod miről beszélek és mekkora szerencse, hogy ki lehet kapcsolni ezt a funkciót

Játék alatt is sokat dob az élményen

Vincenttel kapcsolatosan, van némi igazság abban amit leírtál. Aki olyan szerencsés helyzetben van és tud angolul, van bőven teszt ami az OLED-ek tvket illeti, nem szükséges csak a Vincent videóira hivatkozni.
Ambilight is olyan mint az OLED, ha egyszer belekóstolsz, nem kell más. Nekem hiányzik és ezért tervezem egy Philips Oled vásárlását.
Viszont tudom, hogy a webos hiányozna. Ezért idegekenkedem egy kicsit az androidtól. Nem lehet annyira rossz a 9.0 android, nyomkodtam tegnap egy kicsit a 804. szérián, nyílván megszokás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor