Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30615) janos666 válasza gologolo (#30614) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

A chipset, illetve talán azon belül is még az OEM által esetleg átírható device ID a lényeg, hogy felismeri-e a WebOS driver-e, szóval a "valami hasonló" nem biztos, hogy működni fog. Ha nagyon érdekel, akkor nézz utána, hogy milyen chip, és keresgélj, de szerintem nem fog csak úgy bármelyik polcról lekapott átalakító működni.
(Persze ha vissza tudod vinni kipróbálás után, akkor vegyél hat félét és tartsd meg, ami jó. :D)

Illetve még arra figyelj, hogy a menüben nem lesz nyoma. Húzd ki az integrált portból a kábel-t kapcsold ki a WiFi-t, és használj DHCP-t a router-en (ha nem tudod mi az, akkor valószínűleg azt használsz) és próbálgasd, hogy működik-e (lehet, hogy egyszer be kell dugni, várni pár percet, majd újraindítani a TV-t, ilyesmi, passz, mert semmit nem fog kiírni a TV, hogy épp mi történik). Azt hiszem még a firmware frissítés és hasonlók sem feltétlenül működnek majd (az OS / progik egy része nem lát majd netet), csak a filmlejátszás (az nem WAN, hanem LAN).

A tegnapi linken olvashatod, hogy van akinek nem működött a TP-Link féle, ugyan olyan Realtek RTL8153 chipsetes kütyü sem, csak az a Cable Matters féle. Persze ettől még akár valami más chipset is jó lehet (csak nem tudjuk).

Vagy vedd meg az egyik legolcsóbb 2 antennás AC-s WiFi AP-t (másképp 867 Mbit/s, amiből lesz úgy max 400-500 tényleges) és told be a TV mögé/mellé (csak az csatlakozzon rá, semmi más, dedikált SSDI, minimumra lehúzott txpower). ;]

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.