Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Egy szóval nem mondtam hogy gagyi csak nem akarjátok megérteni, kb annyira szükséges vagy felejtős kategória mint a 3D. Nekem nem kell ívelt de a 3D-re igényt tartanék annak több értelmét látom.
(#2545) Madwe nagyon rosszul tudod, de az tény hogy az EG920 széria lett leárazva így a legtöbb tulaj ilyennel rendelkezik. Gondolom azért mert ívelt kialakítást akartak.
(#2544) Pumma magyarázd már el nekem hogy ha oldalról nézek egy tévét (sokszor előfordul), akkor milyen előnye van az ívelt kialakításnak? De főleg mi köze van ehhez az lcd vagy olednek? Ez egy fizikai kialakítás aminek akkor van hátránya ha nagyobb szögből nézed. Ha már megvettem volna és nem tetszik az régen rossz, nem csoda hogy vásárlás előtt kell eldönteni hogy bevállalom vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Kés topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor