- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partizan182
senior tag
A multkor négyen trackmania-t toltuk kanapen osztott képernyőn es fasza volt hogy aki a szélén ult jobban latta a sajat kis kepernyojet az ellenoldalon az iv miatt. Sik képernyő eseten folyamatosan helyet kellett volna cserelni (több mint 4en voltunk, passzoltuk a kontrollereket).
There. Juhepi?
-
Nemir Ombe
addikt
.... "magyarázd már el", hogy ha nem akarsz "görbe oled-et" venni, akkor miért kell minden nap "elméleteket gyártani" arra, hogy miért nem akarsz .... ??
A többi "görbe oled" vásárló nevében nem tudok nyilatkozni, de én azt láttam a "görbe oled előnyének", hogy majd' fele annyi volt, mint egy nem görbe, hátrányát viszont nem találtam .... így nyugodtan megvettem és nézem, így nem kell "arra várnom évekig", hogy mikor megy le az oled ára és mikor nézhetek már "jó képet" az lcd helyett....
.... mindemellett egy TV egy mindennapi használati tárgy, egy eszköz, az ember megveszi, használja, majd ha úgy gondolja és igélnyi, akkor lecseréli és vesz egy másikat ....
-
Piftuka
veterán
"Egy szóval nem mondtam hogy gagyi csak nem akarjátok megérteni, kb annyira szükséges vagy felejtős kategória mint a 3D."
A 3D hasznos, egyértelműen a képi élményt javító technológia, a TV képernyő ívelése pedig teljesen felesleges dolog. Nem értem, hogyan tudod egyáltalán csak összehasonlítani őket...
Mindazonáltal, én korábban azt mondtam, hogy soha nem tudnám megszokni az ívelt képernyőt. Tévedtem. Amíg nálam volt az EG910V, a legkisebb hátrányát sem láttam a gyakorlatban.
Más kérdés, hogy ha egyező tulajdonságú hajlított és sík képernyő közül választhatnék, biztosan az utóbbit hoznám el.
(Bár halkan jegyzem meg, hogy szerintem dizájn szempontjából az EG910V, vagy a C6V telitalálat, míg az E6V - az alján látható hangszóró miatt - nekem kevésbé tetszik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...