- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clay
senior tag
Gyávák vagytok
MM-ben szóltam az eladónak, hogy vinnék egy ilyen tv-t, a pali megpróbált rámsózni valami kamu biztosításokat, nem érdekelt. Kifizettem, a raktárossal bepattintottuk az autóba úgy ahogy volt, gyári csomagolásban, itthon az asszonnyal bevittük, kibontottam, egyedül összeraktam, fel a helyére és azóta is élvezzük. Arányaiban ez se volt drágább, mint 9 évvel ezelőtt a Samu 46D6500. A törés biztosítás meg nagy kamu, a gyerek szifonján amikor összetört a kijelző, azon is volt ilyen, azt mondta a biztosító, hogy erre pont nem terjed ki a töréskár. Vagy amikor az én Z1 Compactomon csak úgy az asztalon heverve, berepedt a kijelző, még garanciálisan, persze azt is saját zsebből kellett volna állni, inkább odabaxtam az ügyintéző asztalára. Ez csak pénz, nem ettől leszel boldog, ha ekkora megterhelést jelent és ennyire idegeskedtek, hogy mi lesz ha valami baja lesz a cuccnak, akkor másfelé kellene nézelődni. Nem akarok senkit leszólni vagy lenézni, de ettől tényleg nem kéne rettegni. Ez a kicsomagolás közben majd jól levideózom meg semmit nem bizonyít, ha arra kerül sor. Én úgy vettem észre, hogy a futárcégek és a műszaki kereskedők is ezerszer rugalmasabban álnak a vásárlóhoz, mint ahogy itt páran megpróbálják beállítani őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
MM-ben szóltam az eladónak, hogy vinnék egy ilyen tv-t, a pali megpróbált rámsózni valami kamu biztosításokat, nem érdekelt. Kifizettem, a raktárossal bepattintottuk az autóba úgy ahogy volt, gyári csomagolásban, itthon az asszonnyal bevittük, kibontottam, egyedül összeraktam, fel a helyére és azóta is élvezzük. Arányaiban ez se volt drágább, mint 9 évvel ezelőtt a Samu 46D6500. A törés biztosítás meg nagy kamu, a gyerek szifonján amikor összetört a kijelző, azon is volt ilyen, azt mondta a biztosító, hogy erre pont nem terjed ki a töréskár. Vagy amikor az én Z1 Compactomon csak úgy az asztalon heverve, berepedt a kijelző, még garanciálisan, persze azt is saját zsebből kellett volna állni, inkább odabaxtam az ügyintéző asztalára. Ez csak pénz, nem ettől leszel boldog, ha ekkora megterhelést jelent és ennyire idegeskedtek, hogy mi lesz ha valami baja lesz a cuccnak, akkor másfelé kellene nézelődni. Nem akarok senkit leszólni vagy lenézni, de ettől tényleg nem kéne rettegni. Ez a kicsomagolás közben majd jól levideózom meg semmit nem bizonyít, ha arra kerül sor. Én úgy vettem észre, hogy a futárcégek és a műszaki kereskedők is ezerszer rugalmasabban álnak a vásárlóhoz, mint ahogy itt páran megpróbálják beállítani őket.
Vhiktor