Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Te nagyon nem akarod érteni amit mondani akarok. Mennyivel jobb ha azt mondom hogy egy magánrepülőre nem sajnálnám a pénzt csak éppen nem tudok venni. Vagy mire gondolsz? Egy millás tévét tudnék venni de szerintem nem ér annyit és ez igaz is, az újdonságok mindig drágák és a szórakoztató elektronikai termékek gyorsan elavulnak. Értettem tőled elsőre is hogy ennyi erővel a végtelenségig lehetne várni, de erre mondtam azt hogy van az az értékhatár. Ha ma hazavinnék egy OLED tévét pár héten/hónapon belül teljesen általános lenne viszont tudom hogy van számtalan más dolog is amire kellene költenem. Amúgy is van egy aránylag jó tévém amin amúgy is többnyire tévé adást nézek. Leírtam hogy nálam egy OLED 65"-os képátlójú tévé olyan 7-800k-ba lenne elfogadható ami egyáltalán nem lehetetlen árkategória. Lehet hogy nem jövőre, de én bízom benne hogy néhány éven belül ilyen áron fognak menni.
Volt hír hogy az LG nyomtatott OLED gyártósort is indít ami sokkal hatékonyabb lehet. Azért az idő mindenképpen az árcsökkenést kel hogy elhozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Filmgyűjtés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Futás, futópályák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor