Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Te nagyon nem akarod érteni amit mondani akarok. Mennyivel jobb ha azt mondom hogy egy magánrepülőre nem sajnálnám a pénzt csak éppen nem tudok venni. Vagy mire gondolsz? Egy millás tévét tudnék venni de szerintem nem ér annyit és ez igaz is, az újdonságok mindig drágák és a szórakoztató elektronikai termékek gyorsan elavulnak. Értettem tőled elsőre is hogy ennyi erővel a végtelenségig lehetne várni, de erre mondtam azt hogy van az az értékhatár. Ha ma hazavinnék egy OLED tévét pár héten/hónapon belül teljesen általános lenne viszont tudom hogy van számtalan más dolog is amire kellene költenem. Amúgy is van egy aránylag jó tévém amin amúgy is többnyire tévé adást nézek. Leírtam hogy nálam egy OLED 65"-os képátlójú tévé olyan 7-800k-ba lenne elfogadható ami egyáltalán nem lehetetlen árkategória. Lehet hogy nem jövőre, de én bízom benne hogy néhány éven belül ilyen áron fognak menni.
Volt hír hogy az LG nyomtatott OLED gyártósort is indít ami sokkal hatékonyabb lehet. Azért az idő mindenképpen az árcsökkenést kel hogy elhozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor