Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warck
tag
válasz
bandi0000
üzenetére
55b7 et nyúzom már lassan fél éve, nem rég volt egy kis ijedtség a YouTube miatt, de kiderült nem beégés. Én is féltem a beégés töl, de a fórumot olvasva látni, nagyobb a füstje mint a lángja. Naponta megy 4-5 órát, néha több is mikor le kapcsolom indul
a kompenzációs ciklus. nézek elég sok logós csatornát is meg filmet. De eddig nem volt gond. A másik pedig az lg cseréli a panelt, ha gond lenne, de szerintem nem lesz. Ami feltűnt a Viasat3 hdt nézve a logó körül kicsit sötétebb a kép, így szerintem kicsi az esélye annak, hogy be égjen. Még annyit, mikor meg vettem, be állítottam ami nekem jó és azóta is igy megy, be járodott normál használat mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor