- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Szia ! Igen sokat nézegettem az árakat, a teszteket és a Ti hozzászólásaitokat is folyamatosan olvasgatom.
Az tény, hogy ilyen sokat nem gondolkodtam még egyszersem TV vásárláson, pedig már volt 10 LCD készülékem, máskor eldöntöttem és megvettem, most meg hónapok óta tanácstalan vagyok. Jelenleg egy másfél éves SONY 55X8509 - es van . A képe tökéletes, csak a Droid csinál sok hülyeséget . Igazából a Pana 55EZ950 - es OLED - et szeretném,ami THX - es, de jelenleg 800 körül mozog az ára, majdnem 2 LG kijön belőle . Az LG C7 - es árát is az MM most 2 hét alatt 450 - ről 625 - re emelte .
Bánom, hogy a 450 + ajándékutalványos akcióban nem vettem egy B7 - est , csak igazából a hozzászólásaitok elbizonytalanított " aki sok TV műsort néz ne vegyen OLED - et " , akkor kezdtem el nézegetni a QLED készülékeket, de azokról is sok negatív véleményt olvastam. A TV műsoron kívül csak BLU - RAY - t nézek . Egy Pana 700 - as 4K lejátszóm van, biztos jobb lesz a HDR az OLED - en, mint a mostani Sony tévén . Most várom a hétvégi akciókat . Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor