Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Szia ! Én is szeretnék egy 55B7 - es oledet venni, de az utóbbi napokban olvasott hozzászólások kicsit elbizonytalanítottak . Nem értem azokat, akik "kinevetnek"azért, mert a TV készüléket TV műsor nézésére használod, hiszen a neve is az LG OLED TV . Ha nem alkalmas arra, hogy a állóképnek nevezett jelekkel ellátott TV műsorokat nézzünk rajta, akkor ezek nem TV készülékek, hiszen már jó pár éve minden csatorna 2 - 3 sarkában szinte állandóan ott van valami "állókép" . Az az idézet amit a használati utasításból kimásoltak, az erre nem lehet érvényes, mert a valódi állókép az, amikor a pillanat állj gombbal megállítom a DVD, vagy egyéb filmeket . Egyetlen reklámban sincs az jelezve, hogy különböző jelekkel ellátott TV műsorokat nem lehet rajta nézni, márpedig ameddig ez így van addig köteles a szerviz ezeket a TV adások jelei miatt keletkezett beégéseket orvosolni . Ezt bármelyik fogyasztóvédő szerv megítéli nektek . Az hogy a használati tartalmaz, olyan megjegyzést, hogy állókép az nem vonatkozhat a TV műsorok jeleire,jól kinéznénk, ha ez miatt vásárlás után visszavinném az üzletbe, mert én TV műsort nézek rajta . Biztos, hogy egy hétig rajtam nevetnének és természetesen nem vennék vissza . Szerintem butaság az hogy ez nem való TV nézésre, vagy ha mégis így van akkor ne nevezzék OLED TV - nek . Ha valakinek a szerviz nem hajlandó ez miatt javítani, az nyugodtan forduljon a Fogyasztóvédelemhez, mert a használatiban lévő szöveg nem zárja ki a gyártó felelősségét . Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG 65" OLEDC51LA evo 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG OLED C2 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor