Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatala
tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, van-e valakinek gyakorlati tapasztalata a 65 colos LG B4 OLED-del?
Sokat gondolkoztam hogy melyik Oled legyen ebben a méretben, és valójában maradhatna a jelenlegi 65-ös méretű 3 éves LG led tévénk, amit szinte csak a gyereke néznek néha, de gondoltam lépnék Oled felé az LG fronton.
Mivel általános célra van használva a tv a nappaliban és azt be lehet sötétíteni, valamint csak késő délután vagy este van tv-zés, így arra gondoltam hogy elég lenne a B4 fényereje.Igen, utána olvastam és néztem sok videót a C4-el való összehasonlításról, annak tudom hogy nagyobb a fényereje, de a kérdésem az lenne ha használ valaki B4-et, vagy vett utána C4-et, elég-e a B4 fényereje a mindennapi tévézéshez.?
Vagy azért ez fényerő hajszolás túl van kicsit tolva, és csak ha inkább itthon mozizás lenne a lényeg, akkor lenne nagyobb értelme a magasabb fényerő?Tegnap voltam bent az LG bemutató teremben, néztem-próbálgattam egymás mellett fél órán keresztül a B4-C4-et, de nem láttam olyan nagy különbséget köztük képben, bár lehet hogy rossz a szemem..
Úgy gondolom, hogy azzal a kb,120 000 Ft-tal kevesebb pénz normális kompromisszum az olcsóbb tv-ért.
Most úgy 410-420 000-ért lehetne elhozni egy 65-ös B4-et.
Ez így korrekt ár lehet ezért a modelért?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor