Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hatala

tag

Sziasztok.

Érdeklődnék, van-e valakinek gyakorlati tapasztalata a 65 colos LG B4 OLED-del?
    Sokat gondolkoztam hogy melyik Oled legyen ebben a méretben, és valójában maradhatna a jelenlegi 65-ös méretű 3 éves LG led tévénk, amit szinte csak a gyereke néznek néha, de gondoltam lépnék Oled felé az LG fronton.
    Mivel általános célra van használva a tv a nappaliban és azt be lehet sötétíteni, valamint csak késő délután vagy este van tv-zés, így arra gondoltam hogy elég lenne a B4 fényereje.

Igen, utána olvastam és néztem sok videót a C4-el való összehasonlításról, annak tudom hogy nagyobb a fényereje, de a kérdésem az lenne ha használ valaki B4-et, vagy vett utána C4-et, elég-e a B4 fényereje a mindennapi tévézéshez.?
    Vagy azért ez fényerő hajszolás túl van kicsit tolva, és csak ha inkább itthon mozizás lenne a lényeg, akkor lenne nagyobb értelme a magasabb fényerő?

Tegnap voltam bent az LG bemutató teremben, néztem-próbálgattam egymás mellett fél órán keresztül a B4-C4-et, de nem láttam olyan nagy különbséget köztük képben, bár lehet hogy rossz a szemem..
    Úgy gondolom, hogy azzal a kb,120 000 Ft-tal kevesebb pénz normális kompromisszum az olcsóbb tv-ért.
    Most úgy 410-420 000-ért lehetne elhozni egy 65-ös B4-et.
    Ez így korrekt ár lehet ezért a modelért?
    Köszi előre is. :R

Új hozzászólás Aktív témák