- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Szeretném karácsonyra meglepni a családot egy OLED tévével. Az elsődleges célpont az LG lenne (a Magic Remote is nagy kedvenc), de szóba jöhet esetleg Philips is.
Méret 65-70", de ahogy látom (lehet rosszul) a 70" nem igazán van, 77 viszont már nagy méretileg meg árkategóriában is. Azért 1 misi alatt maradjunk, de láttam 600 körül is 65-ös LG oledet.
Sajnos még nem mélyedtem el az oled témában, így gondoltam itt kezdenék, hátha van itt a topikban valami titkos best buy, esetleg egy csúcskategóriás kifutó TV, amit jó áron el lehet csípni, ilyesmi...
Ami még fontos, hogy HBO Max, Netflix, Disney legyen rajta, meg esetleg menjen a VLC is (utóbbi esetében vannak kétségeim, de nem kizáró ok, ha ez nincs). 2.1 hangprojektorom van, azt szeretném használni.
Jelenleg egy 6 éves sima LED LG tévém van 65"-es, azt váltaná.
Van valami javaslatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest