Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• M@trixfan

addikt

válasz hunspikey #103459 üzenetére

#103459hunspikey:
    Én még mindig úgy gondolom, hogy túl nagy fényerővel használtad a plazmákat. Szubjektív véleményem, hogy ez simán lehet referencia kalibráció mellett is, egyszerűen nem kell annyi fény mozizni. Az impulzus üzem és a foszfor tehetetlensége ha egyensúlyban van akkor valami elképesztő a plazma 24p-n. Folyik a kép és van egy “analóg selymesség” amit semmi nem tud. Érdekes módon a szemnek is nagyon pihentető képe van egy VT60-nak. De mondom, ehhez el kell engedi a több évtizedes fos LCD kondícionálást és pauszpapíros képi világot ami kiégeti a szemet. Nekem gyors az idegrendszeri észlelésem, nagyon látom a DLP rainbow-t is és a plazmát “imádom”. Nem kell semmi képjavítás, BFI, stb…

#103458Vhiktor:
    Ezt bevallom furcsállom. A DLP is impulzus üzemű, 1 chip esetén szekvenciális színekkel. Én azt mondanám pont itt van rendben az “image persistence” az LCD panelekhez képest. Nekem mozgásban a DreamCinema F35-je nagyságndileg jobb volt plazmás szemmel mint a Sony VW290. Az utóbbi olyan volt az F35 után mintha fűrészelték volna a képet.

Új hozzászólás Aktív témák