Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
#103459hunspikey:
Én még mindig úgy gondolom, hogy túl nagy fényerővel használtad a plazmákat. Szubjektív véleményem, hogy ez simán lehet referencia kalibráció mellett is, egyszerűen nem kell annyi fény mozizni. Az impulzus üzem és a foszfor tehetetlensége ha egyensúlyban van akkor valami elképesztő a plazma 24p-n. Folyik a kép és van egy “analóg selymesség” amit semmi nem tud. Érdekes módon a szemnek is nagyon pihentető képe van egy VT60-nak. De mondom, ehhez el kell engedi a több évtizedes fos LCD kondícionálást és pauszpapíros képi világot ami kiégeti a szemet. Nekem gyors az idegrendszeri észlelésem, nagyon látom a DLP rainbow-t is és a plazmát “imádom”. Nem kell semmi képjavítás, BFI, stb…#103458Vhiktor:
Ezt bevallom furcsállom. A DLP is impulzus üzemű, 1 chip esetén szekvenciális színekkel. Én azt mondanám pont itt van rendben az “image persistence” az LCD panelekhez képest. Nekem mozgásban a DreamCinema F35-je nagyságndileg jobb volt plazmás szemmel mint a Sony VW290. Az utóbbi olyan volt az F35 után mintha fűrészelték volna a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor