- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A QD-OLED rétegét nem oldja a gyógyszer tisztaságú 70%-os etanol, azért is van a Samsung hivatalos oldalán és ajánlásával (legjobb hatásfokú is egyben). Egyéb alkohollal vagy alkoholos tisztítóval (pláne adalékos) én nem próbálkoznék ilyen értékű cuccnál. Száraz törlő csak por ellen jó, bármilyen kicsi zsírtartalmú szennyeződés (pl.tüsszentés is) kék foltosodást eredményez ha száraz törlővel próbálkozunk (lsd engem is).
Senmmi mást nem javaslok, mert bármelyik tisztítóban lehet (és van is) valamilyen olajszármazék).
Mondjuk így
nézett a gyógyszerész, hogy minek nekem 4x50g. Én visszanéztem, hogy precíziós tisztításhoz mit kezdjek egy pici üveggel, hogy egy ideig elég legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nézett a gyógyszerész, hogy minek nekem 4x50g. Én visszanéztem, hogy precíziós tisztításhoz mit kezdjek egy pici üveggel, hogy egy ideig elég legyen
Vhiktor