Hirdetés
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nincs, de a kedvedért majd veszek egyet, hogy össze tudjam hasonlítani és kijöjjön, hogy tényleg ugyanaz.. ez egy kendő, mikroszálas finom anyagból, nincs benne több technológia, nem tud más lenni.
Szemüvegkendőt én bementem egy vision expressbe és vettem ott valami 1600 ft-ért egy sima kéket. 4264adam pedig Hoya márkájút használ elvileg az az egyik legjobb. Neten azt még 1000ft alatt is találni.
Nekem az első tisztításom pont tegnap volt, mivel nem vettem 2 kendőt ezért először áttöröltem szárazon, hogy az alap por lejöjjön róla, aztán egy kis Clin a kendőre azzal végigmentem leszedni a zsíros foltokat (főleg gondolom a beszédből származó köpet nyomok
) azután csíkos maradt a kép, megvártam hogy kiszáradjon a Clin-es kendő átmentem vele újra körkörös mozdualtomkkatal és minden lejött róla. Glossy WOLED panelem van. QD-OLED nél is hasonló az eljárás csak ott asszem desztvíz kell. Redditen is r/OLED-Gaming en sok posztot találsz OLED tiszítással kapcsoaltban, még USA-ban is kevesen veszik meg az Apple kendőt, és ugyanúgy vadiúj tisztaságú állapotra tudják csináálni az emberek, karcok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- Poco F7 – bajnokesélyes
- NVIDIA® driverek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Suzuki topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 32" Odyssey G6 G65B QHD 240 Hz smart gaming monitor garanciával
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) azután csíkos maradt a kép, megvártam hogy kiszáradjon a Clin-es kendő átmentem vele újra körkörös mozdualtomkkatal és minden lejött róla. Glossy WOLED panelem van. QD-OLED nél is hasonló az eljárás csak ott asszem desztvíz kell. Redditen is r/OLED-Gaming en sok posztot találsz OLED tiszítással kapcsoaltban, még USA-ban is kevesen veszik meg az Apple kendőt, és ugyanúgy vadiúj tisztaságú állapotra tudják csináálni az emberek, karcok nélkül.
Skynet258