Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele

- 

LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Csandi
addikt
válasz

Hegyirabló

üzenetére
						Nincs, de a kedvedért majd veszek egyet, hogy össze tudjam hasonlítani és kijöjjön, hogy tényleg ugyanaz.. ez egy kendő, mikroszálas finom anyagból, nincs benne több technológia, nem tud más lenni.
Szemüvegkendőt én bementem egy vision expressbe és vettem ott valami 1600 ft-ért egy sima kéket. 4264adam pedig Hoya márkájút használ elvileg az az egyik legjobb. Neten azt még 1000ft alatt is találni.
Nekem az első tisztításom pont tegnap volt, mivel nem vettem 2 kendőt ezért először áttöröltem szárazon, hogy az alap por lejöjjön róla, aztán egy kis Clin a kendőre azzal végigmentem leszedni a zsíros foltokat (főleg gondolom a beszédből származó köpet nyomok
) azután csíkos maradt a kép, megvártam hogy kiszáradjon a Clin-es kendő átmentem vele újra körkörös mozdualtomkkatal és minden lejött róla. Glossy WOLED panelem van. QD-OLED nél is hasonló az eljárás csak ott asszem desztvíz kell. Redditen is r/OLED-Gaming en sok posztot találsz OLED tiszítással kapcsoaltban, még USA-ban is kevesen veszik meg az Apple kendőt, és ugyanúgy vadiúj tisztaságú állapotra tudják csináálni az emberek, karcok nélkül. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Sorozatok
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - iPhone topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Eredeti játékok OFF topik
 - The Division 2 (PC, XO, PS4)
 - Gaming notebook topik
 - További aktív témák...

- LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény
 - ASUS VG248 24 165HZ
 - 32" Samsung Odyssey G6 240Hz VA smart monitor garanciával
 - LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
 - 27% SZÁMLÁVAL! LG Ultragear 38GL950G-B Gaming IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync

- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
 - Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
 - BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
 - Elden Ring PS5 játék

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) azután csíkos maradt a kép, megvártam hogy kiszáradjon a Clin-es kendő átmentem vele újra körkörös mozdualtomkkatal és minden lejött róla. Glossy WOLED panelem van. QD-OLED nél is hasonló az eljárás csak ott asszem desztvíz kell. Redditen is r/OLED-Gaming en sok posztot találsz OLED tiszítással kapcsoaltban, még USA-ban is kevesen veszik meg az Apple kendőt, és ugyanúgy vadiúj tisztaságú állapotra tudják csináálni az emberek, karcok nélkül.
 Skynet258