Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
Ja látom WOLED-ből ami már True RGB OLED lesz 2026 legkorábban a 4K 27" 240hz. Szerintem annyit nem várnék.
Rápróbálok erre az AOC-ra, nagyon meggyőző tényleg az ára
Legalább akkor lesz QD-OLED-em is végre, össze tudom hasonlítani. TV-ben is "csak" WOLED-ünk van, de TV-s topicban is mindenki mondja, hogy színfényerő miatt mennyivel jobb a QD.dom1n0: Köszi, szerintem én ismegleszek a 27-el. Ha keveselem mégis majd 1-2 év múlva rá lehet pillantani a 32-esekre, hogy mi a helyzet a piacon

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 35WN75C Ívelt WQHD Gamer Monitor! 35"/VA/3440x1440/100hz/Freesync-G-sync/HDR/Type-C
- 43" Samsung M7 Monitor 4K 2027.11 Emag baleseti biztosítással
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- AlzaErgo Arm D225S Space Saver USB - Dupla Monitor Kar eladó
- LG 24MP59G-P Monitor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Legalább akkor lesz QD-OLED-em is végre, össze tudom hasonlítani. TV-ben is "csak" WOLED-ünk van, de TV-s topicban is mindenki mondja, hogy színfényerő miatt mennyivel jobb a QD.
Skynet258