Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Novver

senior tag

válasz sixpak #2131 üzenetére

Kimondottan emlékszem hogy az idei régebbi driverről való váltás hozta elő az előző konfignál is ez a problémát. Discordot elindítottam és már csinálta is, ICUE szintén. Az internet megerősít benne hogy ez mind AMD mind NVIDIA kártyákon ismert probléma, szóval se nem monitor, se nem vga függő. Inkább a driver.
    Hozzá kapott DP kábel, VRR nekem is off.
    Nekem elég volt a 7900XT és 9070XT mellé felraknom a 25.8.1 drivert és láss csodát :D
    Nekem is ez a bajom hogy a GAME MODE ad csak 175hz lehetőséget... így muszáj lenne használnom.
    Redditen találtam egy CRU nevű alkalmazást amit hasonló Samsung OLED monitorok ugyanilyen problémájára ajánlanak.
    Szóval nem én vagyok az egyetlen és ez azért megnyugtat. Elméletileg a különböző alkalmazások kezelőfelületei között ahogy végighúzom az egeret, vált elsődleges alkalmazást/előtérbe hozza, és a különböző UI-knél váltakozik túlságosan a frissítési ráta és ha jól értem 48hz alatt nem bírja és elsötétül, majd visszajön. - nekem is kínai még, most ásom bele magam.
    Elméletileg ezzel a CRU alkalmazással felülírható a monitor EDID-je és GAME MODE nélkül is elérhetővé teszi a 175-hz-et. Ami nekem pont jó lenne.

Új hozzászólás Aktív témák