Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Kimondottan emlékszem hogy az idei régebbi driverről való váltás hozta elő az előző konfignál is ez a problémát. Discordot elindítottam és már csinálta is, ICUE szintén. Az internet megerősít benne hogy ez mind AMD mind NVIDIA kártyákon ismert probléma, szóval se nem monitor, se nem vga függő. Inkább a driver.
Hozzá kapott DP kábel, VRR nekem is off.
Nekem elég volt a 7900XT és 9070XT mellé felraknom a 25.8.1 drivert és láss csodát
Nekem is ez a bajom hogy a GAME MODE ad csak 175hz lehetőséget... így muszáj lenne használnom.
Redditen találtam egy CRU nevű alkalmazást amit hasonló Samsung OLED monitorok ugyanilyen problémájára ajánlanak.
Szóval nem én vagyok az egyetlen és ez azért megnyugtat. Elméletileg a különböző alkalmazások kezelőfelületei között ahogy végighúzom az egeret, vált elsődleges alkalmazást/előtérbe hozza, és a különböző UI-knél váltakozik túlságosan a frissítési ráta és ha jól értem 48hz alatt nem bírja és elsötétül, majd visszajön. - nekem is kínai még, most ásom bele magam.
Elméletileg ezzel a CRU alkalmazással felülírható a monitor EDID-je és GAME MODE nélkül is elérhetővé teszi a 175-hz-et. Ami nekem pont jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Mini PC
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Bittorrent topik
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258