Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Drizzt

nagyúr

válasz 4264adam #2110 üzenetére

Az RGWB subpixel layout nem újdonság, az én LG 27GX790A-B WOLED-emben is az van és az nem RGB tandem panel. Volt már azért pár ilyen monitor, főleg a 480Hz WOLEDek között. Én nem láttam említést a lilás színeződésről a fekete hatására, pont az ellenkezőjét értettem ki a videóból. Főleg a QD-OLED melletti összehasonlításnál emelik ki, hogy nincs ilyen azzal szemben. Meg látható is jól. Viszont a fekete alapon lilás tükröződést azt látom én is, de az valószínűleg az újfajta glossy coating miatt van, nem a panel miatt.

[Tftcentral review]: Itt is azt írják, hogy: "There’s a minor pinkish tint to reflections – you can see this from our example photos here where we’re shining the same light source on the screen. The light source looks more white on the old coating, and a little pinkish on the new coating. This only impacts reflections, not the actual image shown on the screen."

Tehát a fekete nem kezdett el lilulni, a visszatükrözött fények kezdtek el lilulni. Sőt, van olyan rész is a tesztben, ahol 3rd gen WOLED-et mutatnak, aminek ugyanolyan lilás a tükröződése, de nem a feketéje, mint a QD-OLED-nek, fedőrétegtől függetlenül.

Új hozzászólás Aktív témák