- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
5 napos beszámoló G6 OLED-el:
Stutter kétségek vásárlás előtt:
Voltak kétségeim mert LG A2 C2 tv-t küldtem vissza, a stutter zavart. Ez persze csak a 24p filmeknél van meg --> Monitoron a 100+ FPS mellett semmit nem veszek észre nagyon fluid, smooth az egész.HDR:
Teljesen más szint mint a MiniLED VA, tényleg nem lehet és nem szabad a 2 technológiát 1 lapon említeni. Még a windows SDR is tökéletes. Persze árban van 2x különbségNvTrueHDR:
Egyszerűen FANTASZTIKUS, Miniled-en nem működött, OLED-en ez is, "Fallout 4" az örök kedvenc 400 moddal. :VRR flicker:
1 helyen érhető tetten: fenti képen amikor a töltőképernyő 350-ről lezuhan 0-10FPS közé de ez a grafikai motor hibája. Na jó akkor is amikor a Pip-Boy-t veszem elő de ez megint grafikai motor velejárója.Nagyon egyszerű a kezelése:
[NVTrueHDR letölt]
Amikor fut az exe egyszerűen a játék ikont rá kell húzni és indítja is HDR-ben. Persze a Windows is legyen HDR, és az AutoHDR OFF, Monitor HDR : ONNincs a HUD körül fátyolosság se: köszönhetően, hogy itt nem Zónák adják a háttérvilágitást, hanem pixelenként van.
Black Crush: LG OLED TV-k miatt itt is féltem eleinte de semmi crush nincs, sokkal jobb mint az IPS és MiniLED VA vagy akár a C2 TV.
Burn-in kétségek: Windows használata esetén SDR 15-ös fényerő, játékok: HDR 40-es érték + peak brightness Medium, így 20% fehérterület esetén 500nit-et lehet elérni 400nit helyett. Ezekkel kímélve van az OLED, minden másra ott a 3 év teljeskörü Samsung jótállás.Konklúzió: Nagyon megérte a váltást nekem mind SDR mind HDR-ben, de nem számítottam arra, hogy a Fallout 4 is hibamentes lesz SDR-ben arra peddig végképp, hogy NVTrueHDR ennyire tökéletes.
Mindenkinek olcsó OLED-et kívánok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest