Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1850) D28


D28
tag

Halli.

Szeretnék venni egy okosórát (mily meglepő :D), és ebben kellene egy kis felvilágosítás.

Igazából egy óra kellene, hogy lássam mennyi az idő de ami miatt okosórát szeretnék azaz h meglehet változtatni a kijelző képét szóval nem ugyan az a kép fogadna mindig (nem igazán tudok órát választani amúgy sem mert annyi féle van...).

Szóval olyan kellene ami ebből a tekintetből támogatott és bőven lehet kinézetet választani, a másik pedig az üzemidő, ami jó lenne ha egy hétig bírná legalább egy töltéssel (mondjuk az alap használat azaz lenne h naponta mondjuk óránként, 2 óránként ránéznék h mennyi az idő).
Az egyéb, pulzusmérő, lépésszámláló, értesítésjelző, stb dolog csak hab a tortán, mondjuk az a része h jelzi ha hívnak az mindenképpen jó. Árban olyan 30 ezer körül gondolkodtam, de ha olcsóbban is van vagy ha a drágább annyival jobb h simán megéri akkor nem ezen fog múlni.

Mit ajánlanátok? Illetve bárminemű infót szívesen fogadok ami segít jobban átlátni ezt az egészet mert bizonytalan vagyok még h mit is vegyek, aki meg régóta használ ilyen kütyüket az ismeri az előnyeit, hátulütőit..

I don't know whether to laugh or vomit.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.