- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam a Xiaomi Zegbee konnektorok "átjátszók" is, így a Xiaomi Gateway minden eszköze mindig tökéletesen jelez a Domoticz felé MQTT-n, leszámítva, ha lemerül az elem. Mindez a pincétől a padlásig egyetlen Gatway-jel, 2 db nem EU szabványos konnektorral és egy 240V-os dupla okos kapcsolóval (persze van csilliárd hő-/páratartalom mérő, két okos nyomógomb (csengőnek), egy PIR mozgásérzékelő, egy pára/hő/légnyomás mérő, egy dupla okos kapcsoló, és egy ablaknyitás érzékelő is, ez mindösszesen 19 motyó, és soha nem volt lefedettségi gond 100 négyzetméteren és a betonba ágyazott pincében).
Ha jól emlékszem azt kommunikálja a Xiaomi, hogy minden, ami nem elemes, hanem hálózati feszültségről táplált, az egyben Repeater is. Ha valaki másképpen tudja, javítson ki, de azt kipróbáltam, hogy a két konnektort és a dupla kapcsolót kihúzom, akkor megáll a pince hőmérője, és csak a konnektor visszadugása után kezdi újra a méréseket. Egyetlen aprócska bibi, hogy ettől többet nem hiszem hogy tudna kezelni a Xiaomi Gateway.
És hogy ne legyek nagyon off: szerintem ez alapból így megy a Zigbee cuccoknál, érthető okokból. Én nagyon meg vagyok elégedve a mostani felállással, igaz nekem is üldözési mániám van, és az okoscuccok külön VLAN-on kommunikálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Windows 11
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest