Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
Bash: Te ennyire szeretsz statisztikát készíteni? :DDD
Egyébként PostMan-ről: nem tudom. arra emlékszem, h csak egy rövid ideig volt itt, mint házigazda/moderátor? Ja, meg volt egy olyan eset, amikor órákkal az előtt szólt hozzá vmi fasz hírhez, mint h az kij9tt hivatalosan, tehát csak ő látta, más nem :D bár ez nem biztos, h PostMan volt... :F -
eper-fa
aktív tag
én csak angolban tudnék segíteni (alapfokban ott sem), de itk szerint 3 van, nem 2: olvasás, olavsás+írás, írás. gondolom ezt Te is megtaláltad, de ha mégsem: [L]http://www.itk.hu/vanyagok/nemet/[/L]. tényleg nem sok, de angolba is pont uennyi van alapfokon. szóbeli témákat is megtalálod ott...
-
eper-fa
aktív tag
hallott-é vki vmi olyan akcióról, amit énnekem most említettek: avagy Londonba és Párizsba állítólag 1Ft+reptéri illetékért lehet repülni? csak meert azt sem tudom, h hol kezdjek el keresgélni... köszi
-
eper-fa
aktív tag
asszem ost anaqer gondolt jóra. (felhasználüi szintű számtech tudás pl) aszittem van ennek vmi rendesebb neve.
köszi mindkettőtöknek -
eper-fa
aktív tag
szintén gyorskérdés: mi a ''felhasználói szintű'' rendes angol fordításban?
-
eper-fa
aktív tag
na megyek, alkotok vmi tanulásfélét, vagy mit. há vagy nem...
-
eper-fa
aktív tag
ilyenkor egyébként télleg chatre kéne mennünk... sebaj. vagy mndenki ott van, csak én fórumozgatok itt?
-
eper-fa
aktív tag
ha van rá lehetőségem, a 10óra alvás (rendszeres) simán beficcen...
két héten keresztüli 3,5 órától már sorozatgyilkosságot követnék el... -
eper-fa
aktív tag
Bash, mi lett a karácsonyi üdvözlőlappal?
-
eper-fa
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
de akkor mi is az igazi probléma?
-
eper-fa
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
seismic edge (705)
még nem nagyon próbálgattam. leszedtem a elgújabb drivert a honlapról (2002 közepe :DDD) és mohaaztam azóta egy kicsit... -
eper-fa
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
már megtörtént. csak egyszerűen nem akartam elhinni, h a cdn levő szar...
-
eper-fa
aktív tag
a b**** k**** élet rohadna bele az összes programozóba, aki drivert ír a Philipsnek... :O
Olyan hangkártyadrivert nyomtak a driver cd-re, ami teljesen meghasaltatta az xpm. akkoruténa újraraktam, és nyomtam egy backupot (windózosat, mert nem volt más a gépen). megpróbáltam újra a gyári cdről a drivert, mondom olyan nincs h az legyen rossz-->megint meghalta magát teljesen-->csökkentett módban még elindult. mondom jólvan, csökkentett módban visszatöltöma backupot (direkt csináltam az össze rendszerfileról, stb) és újra remek lesz. elkezdem, közben leülök basszusozni egy kicsit, ránézek a gépre: becsüélt hátralevő idő: 8 nap 15 óra és 3órákkal növekedett folyamatosan. a kurva szád. úgyhogy csak egy részét töltöttem vissza, de szerencsére újra ment a vindóz és más driverrel a kártya is, de most meg rakhatom fel újra a frissítésekset... -
eper-fa
aktív tag
hogy lehet ilyen kibaszott lassú a windóz-frissítő? reinstall után vok épp, úgyhogy mindent fel kellett rakjak. durván egy órája nyomja annak az 52megának a letöltést+telepítését és még messze nincs kész... pff :(
-
eper-fa
aktív tag
én megyek el. nem tudok zenét hallgatni, így lefexem. korai fdekvés rulez. holnap meg is kola basszameg :O
na jó éjt
és még mindig tartom: [FOS] -
eper-fa
aktív tag
nyugi den, nem lesz mindig ennyi időnk. egészen pontosan a büdös életbe nem lesz még1x ennyi időm...
más:
kifejezzem nektek, h a jó büdös kurva élet baszná meg? értem... akkor kifejezem. ma gép bekapcs, bátyám leül, mondja nemjó net. norton personal firewall volt a ludas, de nem jöttem rá, h miért fog meg mindent. sebaj, disable, majd ha lesz időm megnézem. ott volt 1 pár órát bátyám, aztán mentem volna én, de nem indul a foobar, wincmd,s emmi. na mondom, remek, reboot. aha. naiv voltam. a winxp logo helyett az fogadott h hiányzik v sérült az ntoskrnl.exe. anyád. mondom, xp cd elő, aztán javítás. ha lett volna itthon xp cd. (volt 1, de az egy fosul megírt példány, amiről nem lehet bootolni, meg nem megy az isntall dos alól, stb)sebaj, floppyn áthozom a másik gépről. mondjuk nem bíztam benne túlságosan, h ennyi lesz a baja... csak ahhoz meg kellett egy bootfloppy. hát persze az sem volt. sebaj, majd a másik gépben csinálok egyet. de a másik gépben nem volt flppymeghajtó :O akkor vadásztam egy meghajtót, beraktam. keresgetés közben kezembe akadt egy memtest lemez, modnom, addig ráeresztem, hátha. ki is dobta, h a 184,5 megánál hibás a memo. éljen. kivettem azt a memóriát. közben kiderült, h az a meghajtó, amit találtam, nem működik. na itt mér nagyon felment az agyvizem... ki a winyó a rossz gépből, be a jóba, file átmásol. persze így sem volt jó, most egy másik file volt hibás, nevezetesen a system32/config/system. ejj, ez már gyanús volt h nem olyanmásolgatható file lesz, belenéztem f3al a jó gépen az ép fileba, és a fele kriksz-kraksz volt, de azt ki tudtam belőle venni, h itt van az összes hardwarehez kapcsolódó dolog. akkor ugye ezt nem másolhatom át, mert tök más a két gép. ááárg, szereztem ismerőstől másik xpcdt. cd berak, mondom mostmá mennyé. elindul a setup, meg minden, először azt mondtam neki, h automatikus javítás. ahhoz meg klrte az autojavítás-lfloppyt. hát erről fingom sem volt, mi az. na mind1, most már legyen vmi, csinálok teljes installt... tölti be a fileokat, és kitalálja, h a faszomtudjamien raidvezérlő-filet nem lehet betölteni. ÁÁÁÁÁÁÁÁ. mér érdekel az engem bazmeg, nincs is raidem... :O . utolsó mentsvárként még annyit megpróbáltam újra, h xp indításnál az utolsó helyes konfig betöltése, de ez se járt sikerrel. kész feladtam. áthoztam a netet a másik gépre, aztán csók...
:O
[FOS] -
eper-fa
aktív tag
na csók...
-
eper-fa
aktív tag
jó éjt mindenkinek.
[FOS] -
eper-fa
aktív tag
ez szar lett
asszemf el kell adjuk fiúk... -
eper-fa
aktív tag
again.... \B.U.É.K./
-
eper-fa
aktív tag
basszameg
-
eper-fa
aktív tag
B.U.É.K.
-
eper-fa
aktív tag
PH! Hack&BUÉK
:DD
Aktív témák
- Wuthering Waves
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Home server / házi szerver építése
- Synology NAS
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Indul a ChatGPT Health
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest