Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
ma 1 órán keresztül kutattam a ''Kill the buziz'' flash játék után... de nem találtam... pedig tudom hogy itt valamelyik topikban volt a linkje.... esetleg valaki tudja a linket? :) anno eljutottam a ~12. szintig :)
-
hungeek
senior tag
én meg dec. 13-án megyek euro (angol) középre.... fosok mint állat :)
jó lenne elsőre letenni, tavasszal már mással akarok foglalkozni (kresz/jogsi) -
hungeek
senior tag
nayo én asszem most elballagok aludni, holnap meccs lesz... tessék drukkolni mert ha nem lesz döntetlen legalább akkor lőttek a továbbjutásnak :(
-
hungeek
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
jah van egy sztorim :)
Töridoga (törifaktos vagyok úgyhogy nem igazán a puskára vagyok utalva mert tanulom mint állat, de azért évszámok nem ártanak ha le vannak írva)
körmölünk nagyban és megszólal tanár (haveromnak mondja aki mellettem ül)
- Zoli ugye nem puskázol??
- Nem, nem dehogy is tanárnő :)
Odamegy, sehol semmi..... (jó kicsi az eszköz...) erre így szól:
- Jól van, Zoli, csak tudod: manapság a diákság olyan leleményes, annyi minden elfér már egy kis papiroson.
amúgy ez az idei év nagyon durva..... tanulok mint állat, meg írom a puskákat (hazajövök, gép bekapcs, erkölcs teológia aznapi anyag bepötyög, utána fizika, aztán ami éppen még aktuális....mondjuk megvana hatása.... eddig irodalom kivételével mindenből 5ösre állok...) -
hungeek
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
ez egy eléggé régi Epson Stylus Color ESC/P2, de nagyon jóÍ! csak lassú
de szépen nyomja nagy a puskákat
és igen 2-es betüméret, verdana-val, címek stb. szépen kiemelve pirossal....
de az osztályban csak a sajátom szokott 2-essel nyomott lenni, a többieknek ez tól kicsit, ők 2,5-3-asat szoktak kérni (naponta ~10 példánnyi puskát szoktam nyomtatni....)
most kéne vennem színes festéket mert már szegényke kezd kifogyni.... bár a szines patron már 3,5 éve nem volt cserélve (!!!!!!!).... a fekete az évente elfogy :) -
hungeek
senior tag
nah vazzz...... holnapra 4 féle puskát kellett megírnom :) ilyen sem volt még.... az oké hogy minden napra írok 1-et 1-et... nade 4-et???? mi van itt? kimenő a bolondok házában? szörnyű :)
még jó hogy jó a szemem és a 2-es betüméretet el tudom olvasni, így sok jó info kis helyen.... volt már olyan hogy tanár észrevette puskát de nem tudta elolvasni :D -
hungeek
senior tag
emberek... elegem van!
tud valaki valami megoldást az egéren való kézizzadásra??
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Probléma DVD/CD íróval
- Asztalos klub
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone RugKing
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest