Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
Ye_Nő
tag
válasz
PeliScan
üzenetére
OK, PeliScan, vettem az adást, csettelés befejezve, megyek haza!
Seftert idézném, ám mivel nem tudom pontosan (valami <na kabbe', gyíkok, én leléptem>-szerűség, de hát klasszikusokat, ugye, csak pontosan illene... :) ) így maradjunk annyiban, hogy
további kellemetes estét kívánok az én drága PH!-s cimboráimnak! :) -
Ye_Nő
tag
válasz
neduddki
üzenetére
Hát, az az igazság, hogy életem eddigi részében én is az idősebbeket preferáltam, de találkoztam már jó néhány nálam fiatalabbal, akikkel fantasztikusan kijövök! Csak az a pár hét ne lenne, amíg az ember lánya megmagyarázza magának, hogy ''nem, nem vagy pedofil, egy/két/három/n+1 év nem a világ'' :))
-
Ye_Nő
tag
válasz
Panther
üzenetére
Szvsz ez nem szakma, hanem hivatás. :)
Ha hivatás, akkor meg nem arról van szó, hogy találok-e jobb munkát, tanulnivalót...
Ha az a belső késztetésem, hogy ezt akarom csinálni életem végéig, akkor nem érdekel, hogy mennyire jó, mint ahogy az sem érdekel, hogy megfizetik-e vagy sem. Szerintem. :) -
-
Ye_Nő
tag
válasz
Panther
üzenetére
Szerintem a PH! olyanfajta ''netes ismerősök'' gyülekezete, ahol a többség fogékony a másik ember problémáira is, amolyan kis család. Nem hinném, hogy bárki baromságnak titulálná a gondjaidat. Részemről ugyanolyannak tartom a PH-s közösséget, mint az egyéb kapcsolataimat, legfeljebb csak képről látom a társaság jó részét egy ideig. Amúgy van sok haverom, és - úgy érzem - jó néhány barátom is; némelyiküket itt ismertem meg. :) ) baráti társaságod. Annyi minden összeköti a sok péházó embert... :)
-
Ye_Nő
tag
-
Ye_Nő
tag
Figyelem, figyelem! Szolgálati közlemény!
Dr. Som@, kérem, sürgősen keresse fel asszisztenciáját a rendelőjében, lélekerősítés céljából! Féldecis pohárka szükségeltetik!
Megismétlem: Dr. Som@ sürgősen keresse fel asszisztenciáját a rendelőjében, lélekerősítés céljából! Féldecis pohárka szükségeltetik!
Som@kám, ne légy morcos, árt a szépségednek! :P -
Ye_Nő
tag
válasz
Panther
üzenetére
Ne vedd magadra, Panther!
neduddki az ápolónénikkel szerintem csak arra célzott, hogy majd jól leápolnak. :))
Ha nekem nem lenne ma esti programom, akkor mennék haza, főzőcskézni a lakótársakkal, aztán hallgatnék valami klassz muzsikát. Az ágyba a Karamazov testvérekkel bújnék, időben leoltanám a villanyt, és holnap kivételesen nem késnék el a melóból. :DDD
Üdv
Y. -
Ye_Nő
tag
Már látni vélem a hirdetést:
Csak itt, csak most, csak nálunk, PH! Problémamegoldó Klub!
Dr. Som@, a lélekgyógyász ismét akcióban!
A hatalmas érdeklődésre való tekintettel
ingyenes cihológiai szaktanácsadás
a hét minden napján, 0-24-ig!
Hívja a 06/90-PROHARDVER! telefonszámot* vagy
írjon nekünk: dr.soma@prohardver.hu
Som@kám, kellek-e már orvosírnoknak? :DDD) -
Ye_Nő
tag
tildy: Köszönöm, köszönöm! :)
Hadd idézzek néhány sort a Kedvessel folytatott levelezésemből (2003-10-29) :
''[...] másképp gondolkodik a nő és másképp a férfi (amit szokás úgy is elkönyvelni mindkét részről, hogy a másik nem ''hülyén'' gondolkodik, pedig messze nem erről van szó! Nem hülyén, egyszerűen MÁSKÉPP).''
Kalandor: mi az, hogy nőK?! :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- CES 2026: DRAM nélküli csúcs-SSD-ket vizionál a Phison
- Synology NAS
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BE QUIET! Dark Rock Pro 4 Processzor hűtő
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest