Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Thrawn
üzenetére
Pont az lett volna a lényeg, hogy az öreg, 120-as samsung sata ssd-t ki akartam venni a gépből, és végre beletenni egy nvme-t, mert úgyis gyorsabb is, nagyobb is, modernebb is, meg főleg nem 10 éves... Gondoltam, ha nem muszáj, nem telepíteném újra. De hamarabb meglettem volna, ha nincsenek ilyen hülye ötleteim, mert úgyis ez lett a vége.
Amúgy kezd tetszeni, amilyen irányba az nvme ssd-k ra halad. Lányomnak most vettem egy nagyobbacska WD Blacket, mert nem fért el a játékaival a rendszer mellett az 500-ason, és meglepődtem, hogy már 1TB pcie 4.0 is csak 69 eur. Sőt, a 2TB-os is pontosan dupla annyi lett volna. De most néztem, hogy ha elég a pcie 3.0 is (második nvme slot úgyis ritkán tud 4.0-t), akkor 2TB WD/Samsung van már 129 eur-ért is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Video konvertálás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest