Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Nem tudom, kinek vagyok kollegaja, "
Nem értem ezt mire írtad."Nyilvanvalo kene legyen, hogy ez az auto nem valo napi 300-600 km-re, es felesleges is olyan autohoz hasonlitani, ami viszont arra valo."
Ha folyamatosan elektromosan akarja valaki használni az autót ott az EV. Ha néha városon kívülre is merészékedik ott van pl a PHEV. (Városon belül az is tud közel annyit, mint ez.)"Ahogy a droid irta, nem akarok feltetlenul meggyozni senkit, de jozan paraszti esszel egy nagy tomegu akksit cipelni szerinted mi ertelme van, ha nem toltod fel?"
És ez fordítva is igaz, minek cipelni egy motort és a hozzá tartozó üzemanyagot, ha nem használod? Ha elektromos autó kell (mert többnyire városon belül van használva), akkor azt kell venni és megússza az ember a benzinmotor+benzin felesleges cipelését (cserébe kap bazi nagy akkut, amivel sokkal többet mehet mint ezzel és súlyban kb hasonló), ha vegyes használatra kell (város+városon kívül is) akkor meg PHEV, vagy hagyományos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Magyar I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest