Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Na, most kipróbáltam, már működik, le is töltöttem. Dél körül még nem működött nekem egyik gomb sem.
Viszont, kíváncsi vagyok, hogy pl. a b. nejemnek lesz-e ilyenje, és ha igen, akkor hogy fogja értelmezni a rendszer.Ő volt az, aki modernát kapott, ami után hetekig konstans gyulladásban volt a teste, allergia sokszorozódva, kiütések, fáradékonyság, random hőhullámok, nulla átaludt éjszaka, stb. nem is kérte a másodikat, hanem elment ilyen antitestes elég részletes vérvizsgálatra, ahol mindent lefutattak neki; kiderült, hogy az immun-válasza nagyon erős, az ellenanyag-termelése a tízszerese az átlagosnak, és hogy igazából poszt-kovid tüneteket produkál. Na, ezek után még 2-3 hét kellett, hogy ez elmúljon.
Aztán végül kínait adatott be másodiknak, arra nem voltak ilyen reakciói, és amúgy az immonológus, aki vizsgálta, azt mondta, hogy immunológiailag elméletben teljesen rendben lehet a kettő kombinációja.
SZóval egy Modernát és egy Sinopharm-ot kapott.
Erre vajon mit mond a rendszer?
Illetve ma olvastam az új horvát rendeletről, a szerint vajon hogy jutunk le a tengerpartra? Ezt az esetet senki nem specifikálja... Megannyi kérdés, na.
Amúgy ez a példa is mutatja, hogy mennyire egyszerű az élet a b. nejemmel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Mozilla Firefox
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Arc Raiders
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- YouTube
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest