Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Na, most kipróbáltam, már működik, le is töltöttem. Dél körül még nem működött nekem egyik gomb sem.
Viszont, kíváncsi vagyok, hogy pl. a b. nejemnek lesz-e ilyenje, és ha igen, akkor hogy fogja értelmezni a rendszer.Ő volt az, aki modernát kapott, ami után hetekig konstans gyulladásban volt a teste, allergia sokszorozódva, kiütések, fáradékonyság, random hőhullámok, nulla átaludt éjszaka, stb. nem is kérte a másodikat, hanem elment ilyen antitestes elég részletes vérvizsgálatra, ahol mindent lefutattak neki; kiderült, hogy az immun-válasza nagyon erős, az ellenanyag-termelése a tízszerese az átlagosnak, és hogy igazából poszt-kovid tüneteket produkál. Na, ezek után még 2-3 hét kellett, hogy ez elmúljon.
Aztán végül kínait adatott be másodiknak, arra nem voltak ilyen reakciói, és amúgy az immonológus, aki vizsgálta, azt mondta, hogy immunológiailag elméletben teljesen rendben lehet a kettő kombinációja.
SZóval egy Modernát és egy Sinopharm-ot kapott.
Erre vajon mit mond a rendszer?
Illetve ma olvastam az új horvát rendeletről, a szerint vajon hogy jutunk le a tengerpartra? Ezt az esetet senki nem specifikálja... Megannyi kérdés, na.
Amúgy ez a példa is mutatja, hogy mennyire egyszerű az élet a b. nejemmel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude E6540 i5-4200M/8GB/120SSD
- Használt üzleti laptopok és számítógépek már 20.000 Ft-tól több tízezer eladott gép!
- Új, bontatlan G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR eladó
- ZUOYA GMK26 Numpad, Hotswap, Tri-mode, VIA
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest