- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
megintcsak az igazat megvallva úgy tűnik, én az utóbbi időben full vakon fórumozok

nem néztem, hogy újonc, azt sem tudtam, létezik ilyen, hogy friss. még véletlenül sem nyitottam meg az adatlapját hogy megnézzem mikor regisztrált, hol és mennyit és mit szólt hozzá, mert a lehető legkevésbé sem érdekel
ennyi volt bennem, hogy hangot adtam neki, hogy rohadtul nem vágom - miként jött ide az, amit ideböffentett félig értelmezhetetlenül, odáig meg aztán végképp nem jutottam el, hogy összeesküvés-elméleteket gyártsak.
most hogy így mondod, akár ez is lehetséges. meg az is, hogy simán csak egy bolond
meg az is, hogy nemsoká visszatér, és szépen elmagyarázza, hogy az ő értékrendje alapján ennek hogyan és miként volt itt keresnivalója - ebben az esetben továbbra is ugyanúgy le fogom szarni
esetleg ha nagyon ráérek, nagyritkán felteszek neki egy kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Elden Ring
- Milyen TV-t vegyek?
- SkyShowtime
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung A56 5g 8/256gb alza garis
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4578
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest