Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
megintcsak az igazat megvallva úgy tűnik, én az utóbbi időben full vakon fórumozok

nem néztem, hogy újonc, azt sem tudtam, létezik ilyen, hogy friss. még véletlenül sem nyitottam meg az adatlapját hogy megnézzem mikor regisztrált, hol és mennyit és mit szólt hozzá, mert a lehető legkevésbé sem érdekel
ennyi volt bennem, hogy hangot adtam neki, hogy rohadtul nem vágom - miként jött ide az, amit ideböffentett félig értelmezhetetlenül, odáig meg aztán végképp nem jutottam el, hogy összeesküvés-elméleteket gyártsak.
most hogy így mondod, akár ez is lehetséges. meg az is, hogy simán csak egy bolond
meg az is, hogy nemsoká visszatér, és szépen elmagyarázza, hogy az ő értékrendje alapján ennek hogyan és miként volt itt keresnivalója - ebben az esetben továbbra is ugyanúgy le fogom szarni
esetleg ha nagyon ráérek, nagyritkán felteszek neki egy kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest