- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Naszóval, kezdjük a legelején.
Múlt évben vettünk ugye egy Ford Focust, amiről decemberben kiderült, hogy a karosszéria illesztésénél lévő tömítés repedése miatt beázik. Nem garanciális hiba, 490ezer a javítás. Nem ragozom, de a szervizzel és a Ford Magyarországgal folytatott egyeztetéseknek hála mostanra 200-ban megáll a sztori. Ennyit a pozitívumokról.
Ugyanis ugyanezt az autót hétfőn szervizbe kellett vinni, mert nem lehetett váltani, a kuplung nem emel ki. Talán holnapra lesz alkatrész és a jövő héten vissza is kaphatom, azaz vihetem a másik szervizbe megcsináltatni a beázást. Alig 4 hétig kell tehát egy 3,5 éves autót nélkülöznöm…
A fordot feleség vezeti, neki kell addig valami kocsi. Hát kérjük el anyósomét. Nem ragozom ezt se, de annak időközben kilyukadt a hűtője és nem volt benne olaj. Azért most működik.
Én céges szekeret hajtok, azaz csak hajtanék, mert a főnököm autója egy nyúllal való találkozó után 2 hétre szervizbe került (bár januárban már volt egy hétig szervizben váltó probléma miatt), így elkérte az enyémet, én meg elkértem apámtól a Fiat Stilot.
Apám persze alig jár a kocsival, meg hát 73 éves, sz@rik rá, de én meg kellett állapítsam, hogy teljes futómű generálra szorul a kocsi, mert nem marad az úton. A hűtője ennek is lyukas, első fék gyakorlatilag nincs, a kipufogó középen lyukas, kifúj.Megváltás volt, hogy ma délután visszakaptam a cégest és letehettem a Fiatot (majd visszük szervizbe).
Aztán hazajöttem a visszakapott céges audival, de gyanúsan gázolajszagú volt. Hazaértem, felnyitottam a motorháztetőt, lepattintottam a motortakaró burkolatot és gázolajban úszik az egész hengerfej. Jó hogy nem gyulladt ránk a gyerekekkel a kocsi.Szóval a saját ford hetekig szervizben, a céges kocsi halott, a két kocsi amit kölcsön tudunk kérni bontószökevény.
Noch dazu:
Kollégám barátnőjének autójában egy ideje nem jó a fűtés. Ezzel a kocsival elindultak szombaton autópályán Tatabányára. Útközben fehér füst, megállás. Megfőzték a motort. Gondolom dugulás volt a rendszerben, csak a városi csettegéskor nem adta ki, most a pályázás meg betett.Nővéremék Ford C-max-a ismeretlen eredetű, váratlan nemindulások miatt hetek óta szervizben van. Ők is a Fiat Stilo-t vitték volna, de hát ugye az nálam van. Buszoznak.
Ennyi zanzásítva. Még csak február van, de ennyi autó körülöttem eddig 39 év alatt sem „hullott el”.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 15", i7, 16 GB RAM, 250 GB SSD, új akkumulátorral
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs