Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Szia értem, persze voltak akkor is hidegek, inkább az a gond, hogy felfordult az egész nem?
. Azoknak is fáj a feje akiknek eddig nem, mert olyan gyorsan változik minden, nem olyan rég még jobb idő volt, ez a hullámzás a rossz az egészben, hírtelen melegből hidegbe, a másik, hiába lesz párnap fagy, utána megint melegszik, vannak frontok amiket én is megérzek, ahogy ezt is. "frontérzékenyeknek kitartást"" Régen mikor gyerek voltam akkor voltak igazi telek, hosszan tartóak, nem csak pár napra... Itt a tartós fagyat havat mondom.
Szerintetek ez simkártyás router? Csak mert cserélhető antennás, és megfizethető az ára.
későbbre tervezek egy mobilnet használatot, ami hordozható lehetne, Ha ennek le vehető az antennája, akkor egy kültéri 3g 4g antennát tennék rá, wifin meg lanon tolnám tovább a netet.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Facebook és Messenger
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- További aktív témák...
- Garis GAMER PC AMD Ryzen 9 7900/ASRock X870E TAICHI/32 GB DDR5 6000 MHz/2 TB M2 SSD
- ASUS PRIME H270-PRO alaplap (LGA1151, DDR4, ATX)
- Intel Core i7-7700 (4 mag / 8 szál, 3.6 - 4.2 GHz, LGA1151)
- L13 Yoga Gen3 2-in-1 13.3" FHD+ IPS kihajth érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S24 fekete, 8 / 256GB - SM-S921B/DS
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Azoknak is fáj a feje akiknek eddig nem, mert olyan gyorsan változik minden, nem olyan rég még jobb idő volt, ez a hullámzás a rossz az egészben, hírtelen melegből hidegbe, a másik, hiába lesz párnap fagy, utána megint melegszik, vannak frontok amiket én is megérzek, ahogy ezt is. "frontérzékenyeknek kitartást"" Régen mikor gyerek voltam akkor voltak igazi telek, hosszan tartóak, nem csak pár napra... Itt a tartós fagyat havat mondom.