Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
“Minden rendben ment? Megpróbálnak megzsarolni, megölni, és te azt kérdezed, minden rendben ment?Fogadjunk, hogy a temetésemen sem hagyod ki: Őszinte részvétem. Minden rendben ment?”
Utálom, hogy mindenről eszembe jut valami 90-es évekbeli filmidézet. Arra bezzeg nem emlékszem, hogy mit ettem tegnap ebédre, vagy hogy mi a bánat is volt az einkaufszettelen, amit otthon felejtettem.
Ráadásul még azt is tudom, hogy a fordítás - amilyen vicces és zseniális is volt a 90-es évek elején (atyaég, lassan 30 éve) -, nem igazán hozza az eredeti szöveget:
- Did I miss anything?
- Gates tries to blackmail me, you ask me "Did I miss anything." Gates gets killed, you say "Did I miss anything." I bet you went up to Mrs. Lincoln at the Ford Theatre and said "How was the show? Did I miss anything?"Na mindegy, mai kisszínes rovatunkat hallottátok. Az a teherautó meg nagyon királyul néz ki, kipróbálnám.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival4 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs