Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A fiatalabbik kutyánk elmegy bárkivel, ő azért ugat meg mindenkit, hogy felhívja rá a figyelmet, hogy ő is ott van, és csak vele szabad foglalkozni. Az öregebb még a nejemre is morog, ha nélkülem akarja elvinni sétálni.
12 éves, van vagy 4 kg, foga még kb 2x ennyi van, de nem akarsz a rossz oldalán állni, ha nem tetszik neki valami. Magam sem értem, mivel érdemeltem ki, de én vagyok az egyetlen, akinek kb bármit hagy. Emelgethetem, rámászhatok, lefoghatom, beöltöztethetem kisbáránynak, semmi reakció. Ha a lányom megsimogatja, miközben alszik, azért képes lenne kettéharapni. Állatorvosról ne is beszéljünk. Ha nem vagyok ott, a közelébe se mernek menni. Gyerekpóráz errefelé is akad, nagyvárosban nem olyan nagy hülyeség az. Bár én jobban bírom azokat a kölyköket, akiket tanítottak jómodorra, meg közlekedni, és simán tolják az ipart már 1,5 évesen a futóbiciklivel a járdán.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Parfüm topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
12 éves, van vagy 4 kg, foga még kb 2x ennyi van, de nem akarsz a rossz oldalán állni, ha nem tetszik neki valami. Magam sem értem, mivel érdemeltem ki, de én vagyok az egyetlen, akinek kb bármit hagy. Emelgethetem, rámászhatok, lefoghatom, beöltöztethetem kisbáránynak, semmi reakció. Ha a lányom megsimogatja, miközben alszik, azért képes lenne kettéharapni. Állatorvosról ne is beszéljünk. Ha nem vagyok ott, a közelébe se mernek menni.