Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A fiatalabbik kutyánk elmegy bárkivel, ő azért ugat meg mindenkit, hogy felhívja rá a figyelmet, hogy ő is ott van, és csak vele szabad foglalkozni. Az öregebb még a nejemre is morog, ha nélkülem akarja elvinni sétálni.
12 éves, van vagy 4 kg, foga még kb 2x ennyi van, de nem akarsz a rossz oldalán állni, ha nem tetszik neki valami. Magam sem értem, mivel érdemeltem ki, de én vagyok az egyetlen, akinek kb bármit hagy. Emelgethetem, rámászhatok, lefoghatom, beöltöztethetem kisbáránynak, semmi reakció. Ha a lányom megsimogatja, miközben alszik, azért képes lenne kettéharapni. Állatorvosról ne is beszéljünk. Ha nem vagyok ott, a közelébe se mernek menni. Gyerekpóráz errefelé is akad, nagyvárosban nem olyan nagy hülyeség az. Bár én jobban bírom azokat a kölyköket, akiket tanítottak jómodorra, meg közlekedni, és simán tolják az ipart már 1,5 évesen a futóbiciklivel a járdán.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus VivoBook W11 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
12 éves, van vagy 4 kg, foga még kb 2x ennyi van, de nem akarsz a rossz oldalán állni, ha nem tetszik neki valami. Magam sem értem, mivel érdemeltem ki, de én vagyok az egyetlen, akinek kb bármit hagy. Emelgethetem, rámászhatok, lefoghatom, beöltöztethetem kisbáránynak, semmi reakció. Ha a lányom megsimogatja, miközben alszik, azért képes lenne kettéharapni. Állatorvosról ne is beszéljünk. Ha nem vagyok ott, a közelébe se mernek menni.