Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Na, revidiálni vagyok kénytelen az álláspontomat (meg az évvégi terveimet)... Egy kedves rendőrjárőr ezekben a percekben kézbesítette a karanténértesítőmet, mert pozitív lett a tesztem. Yay. Holnap hív a Gesundheitsamt, és megbeszéljük a részleteket, de természetesen az egész család karanténban.

Amúgy ma már épp kezdtem jobban lenni, legalábbis sokkal jobban, mint akár tegnap, akár egy nappal előtte, szóval nyilván végigülöm a karantént, de reméljük a legjobbakat. Család többi része amúgy tünetmentes.
A vicc az, hogy melón kívül hetente 2x megyek bevásárolni kb, azon kívül nulla a szociális kontaktom, szóval vagy én hoztam haza a melóból (maszkban dolgozunk), vagy Kata (iskola távoktatásban megy már hetek óta megint, szóval onnét nem jött).
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.23
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest