Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Nem akrtam mind ezt beiirni, de tessek:
2 honapja megjelent a holgy a szerverszobanal, hogy a sajat otthoni laptopja beszart (alaplap elkoszont)es hogy o Floridaba megy masnap (szabadsag+felmondasi ido) es jaja a csaladi kepek, a dokumentumok,ki tudnam-e segiteni, nincs ideje laptopot venni.
Kibanyasztam a vinyot a laptopjabol, es attoltam minden szemelyes cuccat egy 0 perces uj ceges laptopra( 500 GB csak a kepek mappa. 2 orat siman beletoltam, masnap reggel jott nagy halas, majd hozza, csa.
Hetfon hiv, hogy a Covid miatt fel bejonni az irodaba, menjuk mar ki a HAZAHOZ es hozzuk vissza a ceges laptopot, plusz volt ideje megvenni az uj laptopjat, toljuk mar arra at az OTTHONI cuccait.
Egy szot sem szolt, kibontjuk a lapatopot es igy kerult elo, ahogy a fenykepen latod.
Felhivom, nem bunkon , tenyleg normalisan es kerdem, mit tortent a lapatoppal?
Semmi, ez egy szar, nem volt baleset, nem dobta le semmi, az asztalon hasznalta normalisan es szetesett.
Mondom, esetleg a repulon amikor jottel vissza Floridabol a csomagterben utazott a laptop es ott lett ilyen a szokasos dobalastol?
Nem. Kezipoggyaszban volt, ez egy szar.
OK.19 ev alatt nem lattam meg ilyet, van egy kistermetu kutyaja, arra godoltam talan az ragta ossze.
Ujabb 2 ora , vissza a cuccait, befejezni az elotelepitett laptopot. Kollega kivitte a a holgy HAZAHOZ, es egy ora mulva jott a telefon, hogy az otthoni all in one nyomtato scanner resze nem kuldi a kepet a sajat LAPTOPJARA!
Na ezek utan irtam tegnap.hogy kiadjam a mergemet.
Szerencsere, a manager aki jovahagyta a laptop kiadasat tartja erte a hatat nem en, en csak kb 5-6 orat buktam a dolgon, mert rendes akartam lenni.
El kellett volna hajtani, hogy a ceges szabaly alapjan, sajat cucc nem kerul ceges eszkozre es csa. Sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Windows 11
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest