Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Valamit valamiert. Ezt szerintem múltkor már emvyvel is megtárgyaltuk.
Nekünk nincs kiterjedt baráti körünk otthon, 1-1 igazán közelálló ember van csak. CSalád? PErsze vidéken, de nekünk ott babér nem igazán terem. Vagy mi vagy ők utaznának, mindig. Pesten SENKINK NINCS. Senki.Főleg 3 gyerekkel Magyarországon , infós bérből jól élnénk. De az infós bér csak egy dolog. Én nem szeretem Budapestet, max turistaként. Éltem 10 évet ott, köszönöm, elég volt. ERgo maradna vidék. Leginkább Szeged, és környéke, mert oda húz a szívem. Na most az egy dolog, hogy relatíve jól élnénk, kapásból a gyerekekre a támogatás, meg egyebek. Árak is jobbak sok esetbe. Jóval kevesebből jövünk ki havonta, ha ott vagyuk. Nade a mentalitás több téren, nem mellesleg a kedves vezető.... Egyszerűen bizonyos területen olyan szellemi fertő, és ha ezek vannak azo rszág élén, akkor milyen lehet a szavazóbázis? (Na nem mintha itt sokkal jobb volna... ) Szóval mindent összevetve nekem ettőla nép pnemzeti őskeresztény mi vagyunk a magyarok, a sorosaink úszítnak, az elenzéki pártok mindig bekamuznak típusú szövegeléstől a hátamon feláll a szőr. AMolyan hiába érné meg anyagilag, de az anyagiak nem minden. Maradunk inkább, vagy továbbállunk kissé normálisabb demokráciába. Annyi elég is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Formula-1
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700 vennék!
- MacOS 14, Win11, Asus Hero Z790, Intel 13900K, 64GB RAM, Asus RX 6950 XT, 4TB WD SN850X
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest