- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Valamit valamiert. Ezt szerintem múltkor már emvyvel is megtárgyaltuk.
Nekünk nincs kiterjedt baráti körünk otthon, 1-1 igazán közelálló ember van csak. CSalád? PErsze vidéken, de nekünk ott babér nem igazán terem. Vagy mi vagy ők utaznának, mindig. Pesten SENKINK NINCS. Senki.Főleg 3 gyerekkel Magyarországon , infós bérből jól élnénk. De az infós bér csak egy dolog. Én nem szeretem Budapestet, max turistaként. Éltem 10 évet ott, köszönöm, elég volt. ERgo maradna vidék. Leginkább Szeged, és környéke, mert oda húz a szívem. Na most az egy dolog, hogy relatíve jól élnénk, kapásból a gyerekekre a támogatás, meg egyebek. Árak is jobbak sok esetbe. Jóval kevesebből jövünk ki havonta, ha ott vagyuk. Nade a mentalitás több téren, nem mellesleg a kedves vezető.... Egyszerűen bizonyos területen olyan szellemi fertő, és ha ezek vannak azo rszág élén, akkor milyen lehet a szavazóbázis? (Na nem mintha itt sokkal jobb volna... ) Szóval mindent összevetve nekem ettőla nép pnemzeti őskeresztény mi vagyunk a magyarok, a sorosaink úszítnak, az elenzéki pártok mindig bekamuznak típusú szövegeléstől a hátamon feláll a szőr. AMolyan hiába érné meg anyagilag, de az anyagiak nem minden. Maradunk inkább, vagy továbbállunk kissé normálisabb demokráciába. Annyi elég is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Synology NAS
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szobalámpának is nézhető a Huawei új Wi-Fi 7 routere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 512GB SSD
- 6 hónap garancia - Samsung Galaxy A32 5G 4GB RAM / 128GB
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Arany János - Kapcsos könyv
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs