Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

nem attól fagy fel. Hanem, ha úgy marad, és olvad, majd visszafagy, akkor alul fasza jégréteg lesz, felette hó... aztán az egész jéggé tömörül, tucatszor olvad fel és le, ami bármilyen követ szét tud cseszni nagyon gyorsan. Az épület le van szigetelve, nem nagyon melegít, csak a szélső fél méteren. És összesen 16 m2-ről beszélünk.

De mindegy, ez az egyéni szociális problémám, hogy nem értem, hogy valaki miért csalódott, amiért csak 5 centi hó esett. Majd esik még.
    Most bejöttem a belvárosba, itt már faszán latyakos minden.

Tényszerűség kedvéért jegyezném meg hogy itt mifelénk több sikerült mint 5 centi. Ilyenkor én is keresztülverekszem magam a takarítatlan utcákon járdákon, elhányok 1-2 köbmétert hogy egyáltalán kinyissam a garázsajtót, külön fasza ha már átmentek rajta kocsival, majd elautózok kiszabadítani a hó fogságából a 90 éves nagyanyámat, ahol így az udvaron általában fél méter vagy inkább több hó hányódik össze, olvadni semmi, és nemsokára jön az újabb háromnapos havazás.
    Szóval átérzem a problémád. Engem meg mások nem értenek meg hogy 35 fokban simán szeretek a napon feküdni. Nekem az jó, nekik ez.
    De csak tényszerűen megjegyzem, meg hogy nem szeretem. Most élvezkedjenek mások.

Új hozzászólás Aktív témák