- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
jajjistenem hát akkor mit igyak.

Tessék, olyan cseh sört veszek amit mondasz.Az ételekkel kapcsolatos írásod bár igaz, nem vesz figyelembe pár egyszerű dolgot. Miszerint azért esszük amit, mert finom (ha finom).
Közkedvelt dolog pl. a parizeres történet, hogy abba mi minden van benne. Hát kérem egy kisipari (kézműves?) párizsi igenis tud finom lenni és onnantól nem érdekel az se, ha magát a hentest darálták bele.
A pizza hutos pizza szerintem jó minőségű, finom és murva drága. Be is zárt mifelénk már rég.kis színes: terveztem, hogy meglátogatok egy jó helyet Prágában, ahova régebben jártunk. A város túlsó fele, de mondom kirándulok. Erre ma megtudtam hogy bezárt...
Megint a plázában vacsorázok...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megint a plázában vacsorázok...