Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Az a baj, hogy igazából nem csak a fizetésen spórolnak sokat a cégek hanem az infrastruktúrán is. Töredékáron lehet irodát bérelni, rezsiköltség is jelentősen olcsóbb, úgyhogy az egyszeri CEO elgondolkodik, hogy vajon tényleg megéri-e UK-ben fenntartani egy data centert a presztízs miatt, vagy inkább folyamatosan építsük le egy sima fronttá, amit meg lehet pakoljunk át oda.
Év elején volt network ops transition phase 1, megrántottam őket review-n, volt morgás ezerrel, de az adatok engem igazoltak. Második próbálkozásra megpróbálkoztak azzal, hogy minimálisra csökkentették a feltételeket, azt sikerült visszapasszolni azzal, hogy ezek teljesítése nem megfelelő biztosíték az elvárt service quality biztosítására, de igazából tisztában vagyok vele, hogy szélmalomharcot vívok, előbb-utóbb, így vagy úgy, de le fogják nyomni a torkunkon.
Én kérek elnézést, de f@szkivan.
Szerk: MO-t meg sajnos szinte lehetetlen propagálni, mert kb két éve az egyik ügyfelünk Dublinból áttette Baracskára a data centerét és rengeteg bajunk van velük, így MO cégen belül nagyjából le is lett írva. Hiába magyarázom, hogy elszúrták a csapatépítést, megbíztak valami HR-es céget akik teletolták a helyet GDF szintű kirakatdiplomás majmokkal, persze, hogy nem megy a munka.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest