Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
One Noteból pont azt a funkciót hiányoltam, amit a Scannable tud. Holnap kipróbálom az Office Lenst, az jónak tűnik. Az Evernote-tal csak az vokt a problémám, hogy pdf-eket kellett vele nyitogatni, de amúgy a kártyakezelése nem rossz, ezt One Noteban még nem tudtam így intézni. Google Keepet próbáltam még, de abszolút nem áll kézre. Mindegyikkel az a baj amúgy, hogy alapvetően jegyzetekő alkalmazások, nem igazán erre van, amire nekem kéne. Nekem gyakorlatilag egy kártyaszkenner is elég lenne, ha ios-ben lenne normális fájlkezelő, és a képek közül el tudnám különíteni a beszkennelt kártyákat. Bár épp ma gondoltam rá, hogy a legegyszerűbb az lenne, ha beszkennelném őket, és dropboxban kapnának egy mappát...
Amúgy lassan már megint többet foglalkozunk a problémával, mint amennyit ér a dolog, én kérek elnézést, hogy ilyen hülyeségekkel jövök.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Crimson Desert
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest