Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EQMontoya
    veterán

En is igy voltam vele, mikor vettem, de aztan pl. toltogetni problemas, tobbszor volt olyan, hogy elfelejtodott, es lemerult. Meg amugy az derult ki, hogy ha eleg hosszu az eger kanoca, akkor semmivel sem jobb, ha vezetek nelkuli, sot, rosszabb, hogy lemerul. Ettol eltekintve az egy nehez es pontatlan eger, ami ugy tunik, hogy kezre all, de az m8000x sokkal jobban kezre all, sokkal pontosabb, lehet bele sulyokat rakni izles szerint, ahogy neked tetszik. Ezen kivul mar csak az a resze van, hogy az m8000x olyan feluleten is mukodik nekem, ahol a masik nem, illetve a logitechbol mindketto idovel elkezdett mallani, a giga meg nem, szoval szerintem anyagaban is jobb.

A végén írt szempontjaidat megértem, az elejével viszont nem tudok egyetérteni.
    Teljesen mindegy, milyen hosszú a kanóc, mert össze fog akadni másikkal. Ha más nem, az asztal mögött. És persze, ha hosszú, akkor a lógó kanóc saját súlya húzza szépen magát az asztal mögé, majd azt veszed észre, hogy állandóan húzgálod magad felé az egeret, hogy legyen elég. B variáció, hogy valahol az asztalon rögzíted a kanócot valahogy, de az meg aztán tényleg übergagyi.
    Arról nem is beszélve, hogy a gubancok még Murphyt is meg tudják alázni. Az hagyján, hogy ami összetekeredhet, összeakadhat, összegubancolódhat, az össze is fog, de sejtésem szerint ezekre olykor még általunk ismeretlen erők is hatnak: a teljesen szépen feltekert, rendezetten elrakott kábelek, hosszabbítók is teljes gubanckupacként tudnak előkerülni a legközelebbi használatkor.

Új hozzászólás Aktív témák