Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Főnökömnek vettünk valami hasonló A4Techet, amikor meguntuk, hogy állandóan káromkodik a kincstári, kétgombos, kb nyolcéves IBM egere miatt. Igen, ennyire jó fejek vagyunk, no meg céges irodai keretből rendeltem meg.
Kicsit nézett csak ki komolyabban, annyi, hogy volt rajta néhány helyen valami rücskösített csúszásgátlós műanyag. Mivel megszűnt a káromkodássorozat (legalábbis az egér miatt, amúgy elég szabadszájú alkat volt), meg innét kezdve rendszeresen csomagolta magával a laptoptáskába az egeret is (korábban inkább tapipadozott a maga darabos módján), ha ment valahova, ez szerintem nem kis fegyvertény a rágcsáló részéről.Én is használtam jónéhyán alkalommal, teljesen jól használható, kényelmes és ergonomikus cucc volt, az árához képest főleg, még annak tekintetében is, hogy nekem _az_egér_ az a Logi G400 volt már akkor is, és az a mai napig is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EA Sports WRC '23
- Windows 7
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit nézett csak ki komolyabban, annyi, hogy volt rajta néhány helyen valami rücskösített csúszásgátlós műanyag. Mivel megszűnt a káromkodássorozat (legalábbis az egér miatt, amúgy elég szabadszájú alkat volt), meg innét kezdve rendszeresen csomagolta magával a laptoptáskába az egeret is (korábban inkább tapipadozott a maga darabos módján), ha ment valahova, ez szerintem nem kis fegyvertény a rágcsáló részéről.