Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

válasz bobsys #49308 üzenetére

Miutan mondtam nekik, hogy mit kell rajta kicserelni, nem nagyon hittek el, de legalabb oszintek voltak, mert mondtak hogy ok nem ertenek hozza inkabb atvittek Mitsubishi markaszervizbe, Ott kiderult, hogy tenyleg az a gond amit mondok. Az alkatreszt megvettek naluk, viszont kicserelesre visszavittek a magukhoz a Toyotahoz, mert magunknak nincs mukadij rajta.

2 ora mulva szoltak, hogy kesz es tenlyeg az volt a gondja, elnezest kertek meg adtak egy $1100-dollaros munkalapot amit a vegen 0-ra irtak jova. Megjartuk vele eszakot ra par napra, 2700 merfold ment bele azota minden gond nelkul teszi dolgat.(amig ugye van benne benzin )

tope: A sracot kimondottan Apple technikuskent vette fel ceg ezert nem meg lepo, hogy volt nala nemi Apple termek. Nem tudom, hogy a telefon es/ vagy az air book is reszletre volt-e vagy sem. Palyakezdo, nulla valos tapasztalat, fizetese harmada az enyemnek, most hazasodott.

Azt tudom, hogy kocsira sem volt penze es abban remmenykedett, hogy talan majd a csaladjaba talan neki valaki valami szart amivel eljarhat egy darabig, mert napi 4-4.5 orat buszozik munkaba, kocsival meg lenne 1.5 ora. Persze az ilyet raboljak ki, mert az elet aztan rohadt igazsagos.

concret_hp: Ez olyan mint haverom anno a meh telepen. Rokona elkuldi a meh telepre, hogy nezzen neki savallo lemezt ad neki 15K-t. Elmegy, talal megfelelo meretet, lemerik 13.5K Ft, menjen oda ahhoz az ablakhoz fizesse ki aztan mehet a dolgara. Odamegy az ablakhoz, beadja a papirt, kerdezik tole savallo lemez ? Az. Erre leszamolnak neki 13.500 Ft-ot, itt a penz aztan mehet!
    O meg elment :)

Új hozzászólás Aktív témák