Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végre jó idő lett, és már mész is?

Más. Ma a fél napot a volt cégemnél töltöttem, munkaügyben. Vegyes érzelmeim voltak, igazából már senki nincs ottt, akihez barátság fűzött, csak egy csomó idegen, és egyáltalán nem bánom, hogy eljöttem, sőt, sokkal hamarabb kellett volna. Viszont, ha már ott voltam, olyat ebédeltem 720 forintból, hogy csak na... Meg a kávé is nagyon finom volt.
Viszont aztán átjönni a Moszkva Kálmán téren, kimondottan örülök, hogy nem kell már ilyet csinálnom
És megint más: a global IT letiltotta a notebook-omon az adblokkert, meg minden böngészős plugint, pl. a send to kindle-t is. Kissé elveszettnek érzem most magam a világban.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Gumi és felni topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Microsoft Excel topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest