Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Más: többen is komoly sportemberek vagytok itt, segítsetek nekem. Nagy gondban vagyok, hogy milyen ajándékot lehetne venni egy leányzónak, aki igen komolyan beleszerelmesedett a futásba (havi 3-4 félmaratont fut). Szeretném valami ehhez kapcsolódó dologgal meglepni, de gőzöm sincs egyrészt mire lehet szüksége illetve mi az amivel nem nyúlhat mellé az ember (sejtem, hogy nem sok ilyen van ha van egyáltalán).
Bármilyen ötletett, tippet örömmel fogadnék.

Szerk: magamtól eddig azzal tudtam előrukkolni, hogy megoldanám neki a kijutását valami komolyabb, rangosabb versenyre Európán belül. Persze erről sincs halvány lila gőzöm sem, hogy hol vannak ezek, de viszonylag könnyen utána lehet járni...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Napelem
- Mini-ITX
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- PlayStation 5
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest