- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
40 m2 egy egyszobás garzon, ahol egy helyiség az előtér, a konyha és az egyetlen szoba, ha szerencséd vana, akkor egy kisebb kád még elfér a fürdőben, de valószínűbb, hogy eleve csak egy zuhanyzó van benne, amiből ha kilépsz, átesel a wc-n.
Azért ugyanúgy ne essünk túlzásokba, mint a 300 m2-es villával, nyilván ez kicsit abszurd, és eleve horribilis áron tartható csak fenn, de azért már 2 személynek is ott kezdődik az összkomfort, hogy legalább egy külön nappali, és egy olyan hálószoba legyen már, ahol nem csak egy 140x200-as ágy fér el, hogy egyáltalán be lehessen menni mellé. Gyerekkel ehhez jön még egy gyerekszoba, a 70-80 m2 mindjárt alap lesz, sőt... Szóval akármennyire utálsz takarítani, család mellett kénytelen leszel legalább 3 szobán, és egy olyan minimum 70-80 m2-en végigmenni időnként.
Kerékpárügyben ismert errefelé a véleményem, szerintem aki csak mindennapos közlekedési eszköznek használja, esetleg néha elmenne egyet kirándulni, az kis szerencsével 200 font (ha jól tudom, az olyan 250 EUR) környékén azért már talál magának tetsző, és minőségileg is megfelelő járművet. Ennél sokkal többet személy szerint én sem adnék egy bicajért. Aki meg tényleg sporteszközként, vagy hobbiként tekint rá, az természetes, ha jobban a zsebébe nyúl. Ismertem én olyat, aki 1,5 milliós horgászbotra gyűjtött (gondolom azóta össze is jött neki), de az addigi horgászcuccai már eleve többe voltak, mint egy új autó akkori ára. Mindenkinek megvan a maga keresztje, igazából csak onnét kezdve lesz sznobéria, amikor lenéz mindenki mást, aki nem költ annyit, mint ő.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Pixel 8
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest