Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
És milyen az ottani nightlife, mennyire barátkozósak a népek? Mikor Spanyolországban nyaraltam, nem egyszer piáltam és buliztam helyiekkel, elég volt megemlítenem, hogy Alonso drukker vagyok, máris "örök barátságok" kötődtek, simán átdumáltam az estéket vadidegenekkel is.
Közben itt egy hargitai világos után elfogyott a courage, majd egy la trappe dubbel is. A maradék chardonnay-t is megittam, így már csak Aperol van itthon, meg EQMontoya unicuma, de annyira alkesz az életben nem leszek, hogy arra fanyalodjak.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 ULTRA Eladó!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest