- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Mi elvagyunk rajta, most nincs is 140-es matrac benne, csak egy kb. 130-as, és nem gond. Igaz, egyikünk sem túl testes, asszonyka talán 175 centi körül van 66 kilóval, én meg 191 vagyok 90-el, és most állok csökkenő pályára. Nem mondom, hogy egy 160-as nem lenne jobb, de a fűtőtestek miatt más nem fért be ágyneműtartós kárpitos ágyból, és igazából megfelel, nem lökdössük le egymást.

bandus: kicsit ebben benne van az én hülyeségem is, mindenképp autóval akarok kimenni, az 2 nap oda, 2 vissza, jó lenne 2-3 napot ott is tölteni, így pedig a limitált szabadságom és a próbaidő miatt nem ugrálhatok nagyon. Még a családommal is el akarok menni idén, mert öcsém most megy egyetemre, utána szerintem több közös nyaralás nem nagyon lesz. Persze elmehetnék táppénzre, de új munkahelyen ezt nem erőltetném. Ahonnan eljöttem, na ott gátlástalanul táppénzeztem volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NIOH 3
- Spórolós topik
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest